930×122 CAPRA 5

păcănele

PROBLEME ÎN ARGEŞ CU RESPECTAREA MĂSURILOR. SĂLILE DE PĂCĂNELE, DIN NOU ÎN VIZORUL POLIŢIŞTILOR

Sfârşit de săptămână prolific pentru patronii de săli de păcănele. Lumea a venit la aparate în număr mare, însă până la urmă tocmai această aglomerare a creat probleme tuturor. Spre exemplificare, polițiștii din Bascov au constatat faptul că, în incinta unei săli de jocuri de noroc de pe raza localității Micești, era depășit procentul de 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

Totodată, în cadrul acțiunilor de verificare a respectării dispozițiilor legale în vigoare cu privire la prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS Cov-2, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au constatat faptul că, un agent economic (magazin alimentar) de pe raza de competență funcționa, după ora 21.00, contrar dispozițiilor HG 856/2020.

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

Astfel, polițiștii au pus în vedere reprezentanților societății să respecte programul orar de funcționare și să închidă magazinul.

Documentația întocmită cu ocazia verificărilor a fost înaintată către Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea luării măsurilor legale, conform competențelor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3