New Profesional Consult 930 x 122

verificare masuri

Sute de verificări și amenzi în Argeș

Polițiștii argeșeni, împreună cu celelalte instituțiile cu atribuții în domeniu, au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul COVID-19.

Citiți și: Argeş: Război total pe frontul Covid, în cea mai neagră zi. Sute de persoane legitimate, amenzi

În ultimele 24 de ore, efective de poliție și poliție locală au organizat 29 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente ale polițiștilor, 3 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Au fost verificate, în total, 1.744 de persoane, din care 983 doar în cadrul acţiunilor punctuale. Totodată, 241 de autovehicule au fost controlate, iar dintre acestea 88 mijloace de transport persoane.

Citiți și: Prefectura anunţă: controale înăsprite în Argeş

135 de societăți, din 154 de locaţii, au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.
Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 212 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 43.500 de lei, astfel:
-156 de sancțiuni, în valoare de 28.500 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție;
-54 de sancțiuni, în valoare totală de 15.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație (în intervalul orar 22.00-05.00)”, precizează IPJ Argeș.

(Foto descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90