New Profesional Consult 930 x 122

verificare masuri

    AMENDAT FIINDCĂ NU A RESPECTAT CARANTINA LA DOMICILIU

    În ciuda riscului la care-i expun pe ceilalţi, anumiţi argeşeni continuă să ignore cu inconştienţă măsurile de carantinare, în situaţiile în care sosesc la domiciliu din zone epidemiologice cu risc ridicat, sunt suspecţi sau chiar infectaţi cu noul coronavirus.

    Citiți și: Argeş: Război total pe frontul Covid, în cea mai neagră zi. Sute de persoane legitimate, amenzi

    Poliţiştii fac verificări în acest sens zilnic, iar contravenienţii sunt amendaţi. Totuşi, pe unii se pare că nici amenzile nu-i conving să renunţe.

    În ziua de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat, M.I., de 51 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, nu a respectat măsura carantinării la domiciliu. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș și C.J.C.I. Argeș.

    Citiți și: Prefectura anunţă: controale înăsprite în Argeş

    (Foto: descriptiv)

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90