EcoMoto 930×122

drift

PARCARE DIN PITEŞTI, CUIBUŞOR DE NEBUNII PENTRU ŞOFERI

Teoretic, parcarea de la Bowling din Piteşti ar trebui să găzduiască maşinile proprietarilor de la blocurile din cartierul Popa Şapcă. Locatarii de la blocurile din apropiere au, însă, motive să nu îşi lase autoturismele aici. Pe de-o parte, în zonă se execută lucrări de reabilitare a infrastructurii, iar pe de alta parcarea este cam departe. În plus, în zonă şi-au făcut „cuibușor de nebunii” pasionaţii de drifturi.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă cu un important dealer auto. S-au depus actele

Urmele roţilor de maşini care fac drifturi (întoarceri în curbe strânse la viteze mari) se văd de la o poştă, înnegrind placa de ciment din parcare. Este de înţeles, aşadar, că proprietarii maşinilor de la blocuri nu vor să îşi expună maşinile la asemenea „spectacole”, care se pot lăsa cu ieşiri în decor şi accidente.

Drifturile au loc în ciuda patrulelor de poliţie şi chiar dacă zgomotul i-a făcut pe locatarii din Popa Şapcă să sesizeze în repetate rânduri autorităţile.

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3