EcoMoto 930×122

carantina de noapte

Oficial! Carantină de noapte săptămânală pentru nevaccinați, în Pitești

Update, ora 16:17: 

Citiți și: CNSU: Carantină de noapte, certificat verde, magazine închise mai devreme și evenimente private interzise

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit, astăzi, și a hotărât următoarele:

Au intrat în carantină de noapte de weekend localitățile Budeasa, Călinești, Căteasca, Câmpulung, Mărăcineni, Merișani, Săpata, Suseni(a trecut din scenariul carantinei de noapte săptămânale în scenariul carantinei de noapte de weekend), Vulturești;

Citiți și: Carantină de noapte toată săptămâna, în mai multe localități din Argeș

Au intrat în carantină de noapte săptămânală localitățile Băbana, Dâmbovicioara, Moșoaia, Pitești, Teiu, Țițești;

Au ieșit din carantină de noapte localitățile Băiculești și Râca.

Astfel, conform evoluției incidenței, în urma ședinței de CJSU de astăzi situația localităților carantinate pe timp de noapte este următoarea:

Carantină de weekend între orele 20.00-05.00: Bascov, Budeasa, Călinești, Căteasca, Câmpulung, Hârtiești, Mărăcineni, Merișani, Mioveni, Săpata, Ștefănești, Stolnici, Suseni, Ungheni, Vulturești;

Carantină săptămânală între orele 20.00-05.00: Albeștii de Muscel, Băbana, Bradu, Dâmbovicioara, Moșoaia, Oarja, Pitești, Poienarii de Argeș, Rociu, Teiu, Țițești.

Măsurile intră în vigoare de pe 14:10. 2021, ora 00:00

MODEL ADEVERINȚĂ ANGAJATOR: AICI

MODEL DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE: AICI

Vezi întreaga Hotărâre, AICI.

Știrea inițială, ora 11:20 – Carantină de noapte, toată săptămâna, în municipiul Pitești

Potrivit datelor furnizat astăzi de către DSP Argeș, municipiul Pitești a ajuns la rata de infectare de 7,74 la mie.

Aici urmează să se instituie carantina de noapte în fiecare zi. Oficial, carantina se instituie după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) va emite o hotărâre în acest sens.

CJSU se va întruni într-o ședință astăzi, de la ora 15.00.

Carantina de noapte săptămânală se instituie atunci când incidența unei localități depășește pragul de 7,5/1.000 de locuitori.

 

În timpul carantinei de weekend, de noapte, se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 20.00-5.00, iar în timpul carantinei săptămânale, de noapte, se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în toate zilele săptămânii, în intervalul orar 20.00-5.00.

Perioada de carantinare este de minim 14 zile, în funcție de evoluția incidenței.

25 de localități au astăzi rata de infectare mai mare de 6 la mia de locuitori. În localitățile unde rata de infectare este mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică sau egală cu 7,5/1000 de locuitori se instituie carantina de noapte în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Vrem libertate spune:

    Suntem bătuți în cap. Nu mai este nicio speranța…de aproape 2 ani de zile aplicam aceleași masuri proaste…vedem rezultatele obținute…dar continuam cu aceleași prostii…
    Avem un asa zis vaccin care se face doar pt libertate nu pentru protecție.
    Avem știri care îndeamnă doar la frica (pe banii noștri).
    Avem tot ce ne trebuie numai viata nu mai avem. Vom mai sta vreodată sa analizam, sa deschidem ochii, și sa vedem ca toate masurile astea sunt doar minciuni?
    Cum putem sa credem ca statul în cusca cu carpa la gura ne poate ajuta? De ce suntem obligați sa facem lucruri care nu au nicio logica?
    Probabil nu va fi acceptat comentariul…dar și dacă îl va vedea doar moderatorul…tot e suficient…
    Treziti-va oameni pana nu va transformați în roboti.

  • Cineva satul spune:

    Contează ca și vaccinații transmit virusul? Nu! Contează ca și vaccinații se îmbolnăvesc? Nu! Contează ca imunitatea naturala este de 7 ori mai eficienta decât cea obținută prin vaccinare (studiu făcut în Israel)? Nu, și iarăși, nu! Contează ca exista afecțiuni care nu permit vaccinul? Nu! Ce contează ca oamenii suferă de depresie, ca sunt singuri, ca suferă? Nu, oficialitățile prea ocupate de „binele” populației nu se pot împiedică de detalii minore.

    Noi trebuie sa dam reguli, care deși nu au nici o eficacitate, arata ca „noi muncim, nu gândim!”

  • Adi spune:

    Se posteaza numai aberatii si lamentari ieftine.Daca in mai iunie iulie oameni continuau sa se vaccineze asa cum incepuse campania poate nu mai eram pusi in acesta situatie.Dar lor le sfaraiau calcaiele sa plece precum termitele pe tot globul sa poata sa se pozeze in te miri ce insule.

  • om spune:

    Vrem libertate…ai dreptate…doar in ce priveste afirmatia din prima propozitie…si daca se refera strict la tine…

  • Lice spune:

    Nu se leaga ceva…,ne amendatine propuneti mici,ne rugati cu bani,apoi ne obligati…iar…bai cit de cretini sa fim?

  • Mircea spune:

    Adi aberații postează cei neinformați, citește te rog articolul următor despre Irlanda =>>>> Infectările cu COVID-19, în creştere într-una din cele mai VACCINATE ţări din lume. Ce se întâmplă cu relaxăril =>>> https://www.realitatea.net/stiri/actual/infectarile-cu-covid19-in-crestere-intruna-din-cele-mai-vaccinate-tari-din-lume-ce-se-intampla-cu-relaxarile_6168394989cb692e4b528673

    Și realitatea aceasta obiectivă se manifestă în țările foarte vaxxinate : Israel, Anglia, SUA etc etc

  • Rdanai spune:

    Asa spuneam si eu. Ca vaccinatii se imbolnavesc mai mult. Realitatea este alta. Fiind un procent de 80% vaccinati, este normal ca raportul sa fie mai mare la ei. Logic. Vaccinul te ajuta sa treci mai usor prin boala. Poate nici nu stii ca ai avut-o. Mai sunt si cateva cazuri mai grave, dar asta e.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90