New Profesional Consult 930 x 122

carantina de noapte

Video – Noapte albă pentru polițiștii argeșeni. Verificări masive în trafic, în localitățile carantinate

Polițiștii argeșeni au avut o noapte de sâmbătă albă. Aceștia au ieșit în număr mare pe străzi și au făcut filtre pentru a verifica persoanele care se aflau în circulație.

Citiți și: Mascații și polițiștii rutieri au luat cu asalt ieșirea din Pitești

 

Acțiunea a avut loc în Pitești, dar și în alte localități în care este instituită măsura carantinării săptămânale sau de weekend.

Citiți și: Pericol pe străzile din Argeș! Un tânăr s-a drogat, apoi s-a urcat la volan

Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta și li s-au solicitat declarațiile pe propria răspundere, precum și alte documente, cum ar fi certificatul verde.

 

Carantină de weekend între orele 20.00-05.00 a fost impusă în: ALBOTA, CĂLINEȘTI, CÂMPULUNG, CĂTEASCA, CIOFRÂNGENI, COSTEȘTI, DÂMBOCICIOARA, HÂRTIEȘTI, MĂRĂCINENI, MERIȘANI, MICEȘTI, POIENARII DE MUSCEL, RUCĂR, SĂPATA, SUSENI, TEIU, TOPOLOVENI, VULTUREȘTI.

Carantină săptămânală între orele 20.00-05.00 a fost impusă în: ALBEŞTII DE MUSCEL, BĂBANA, BASCOV, BRADU, BUDEASA, MOȘOAIA, MUNICIPIUL PITEŞTI, OARJA, ORAŞ MIOVENI, ORAŞ ŞTEFĂNEŞTI, POIENARII DE ARGEŞ, ROCIU, ȚIȚEȘTI, UNGHENI.

Vă reamintim că, în aceste localități, circulația pietonală și rutieră este interzisă în intervalul 20.00-05.00, exceptând anumite situații care pot fi justificate printr-o declarație pe propria răspundere sau persoanele care dețin un certificat verde.

Situaţiile pentru care sunt acceptate deplasări pe timp de noapte sunt cele in interes profesional, asistenţa medicală de urgenţă, îngrijirea minorilor, vârstnicilor, bolnavilor sau persoanelor cu dizabilităţi sau decesul unui membru al familiei.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90