Donaris 930 x 122

carantina de noapte

Video – Noapte albă pentru polițiștii argeșeni. Verificări masive în trafic, în localitățile carantinate

Polițiștii argeșeni au avut o noapte de sâmbătă albă. Aceștia au ieșit în număr mare pe străzi și au făcut filtre pentru a verifica persoanele care se aflau în circulație.

Citiți și: S-au cinstit de 1 decembrie, apoi s-au urcat la volan

 

Acțiunea a avut loc în Pitești, dar și în alte localități în care este instituită măsura carantinării săptămânale sau de weekend.

Citiți și: Oficial! Carantină de noapte săptămânală pentru nevaccinați, în Pitești

Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta și li s-au solicitat declarațiile pe propria răspundere, precum și alte documente, cum ar fi certificatul verde.

 

Carantină de weekend între orele 20.00-05.00 a fost impusă în: ALBOTA, CĂLINEȘTI, CÂMPULUNG, CĂTEASCA, CIOFRÂNGENI, COSTEȘTI, DÂMBOCICIOARA, HÂRTIEȘTI, MĂRĂCINENI, MERIȘANI, MICEȘTI, POIENARII DE MUSCEL, RUCĂR, SĂPATA, SUSENI, TEIU, TOPOLOVENI, VULTUREȘTI.

Carantină săptămânală între orele 20.00-05.00 a fost impusă în: ALBEŞTII DE MUSCEL, BĂBANA, BASCOV, BRADU, BUDEASA, MOȘOAIA, MUNICIPIUL PITEŞTI, OARJA, ORAŞ MIOVENI, ORAŞ ŞTEFĂNEŞTI, POIENARII DE ARGEŞ, ROCIU, ȚIȚEȘTI, UNGHENI.

Vă reamintim că, în aceste localități, circulația pietonală și rutieră este interzisă în intervalul 20.00-05.00, exceptând anumite situații care pot fi justificate printr-o declarație pe propria răspundere sau persoanele care dețin un certificat verde.

Situaţiile pentru care sunt acceptate deplasări pe timp de noapte sunt cele in interes profesional, asistenţa medicală de urgenţă, îngrijirea minorilor, vârstnicilor, bolnavilor sau persoanelor cu dizabilităţi sau decesul unui membru al familiei.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441