Donaris 930 x 122

verificări trafic

Femeie beată criță, prinsă la volan pe străzile din Pitești!

Polițiștii argeșeni continuă acțiunile de verificare pe drumurile din județ.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

În cursul zilei de ieri, 23 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie de 35 de ani, din Ungheni, care conducea un autoturism, pe raza municipiului Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului, transmite IPJ Argeș.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă femeia a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Beat fiind, a intrat cu mașina într-un gard

În ziua de 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliței Orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, pe raza localității Mioveni.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani, din București, care conducea un autoturism pe strada Hanul Roșu din Mioveni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în gardul unui imobil, deteriorându-l.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a suferit leziuni.

Bărbatul a fost testată cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportată la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Foto descriptiv: Special Arad

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3