EcoMoto 930×122

verificări trafic

Pitești: Șoferi pericol public! Peste 140 km/h prin oraș, iar altul era și mort de beat

Un real pericol pe șosele din Argeș. Șoferi prinși băuți și cu viteză excesivă, de peste 140 km/h.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

CONDUCEAU CU VITEZĂ EXCESIVĂ

În ziua de 19 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 34 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe b-dul Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 140 km/h.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, 19 iunie, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 47 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 km/h.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Ca urmare a abaterii constatate, bărbații în cauză au au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere le-a fost reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 120 de zile.

CONDUCEAU SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

În ziua de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 69 de ani, din Lipova, județul Arad, care conducea un autoturism, pe DN 7C, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 144 km/h.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri, un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost prins de polițiști conducând un autoturism, pe DN 65B, cu viteza de 117 km/h, fiind și băut.

Bărbații s-au ales cu dosar penal și cu permisul de conducere reținut.

Și o tânără în vârstă de 22 de ani a fost prinsă de polițiști ieri, 19 iunie, conducând un autoturism pe DJ 679C, pe raza localității Izvoru, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTII RUTIERI

Ca urmare a abaterilor constatate, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate aproape 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 85.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 27 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90