Donaris 930 x 122

verificări trafic

Șoferiță „talentată” și cu tupeu! Depășea tot pe linie continuă, cu 133 km/oră!

În cursul zilei de vineri, 13 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat o femeie de 33 de ani, din județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza localității Lăngești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 133 km/h.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

De asemenea, femeia a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând marcajul simplu continuu, ce separă sensurile de mers.

Ca urmare a celor constatate, cea în cauză a fost sancționată contravenționale cu amenzi în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 120 de zile.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Tot pentru viteză excesivă a fost sancționat și un șofer de 61 de ani.

În cursul zilei de 14 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 61 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 117 km/h.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravenționale cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 90 de zile.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

În ultimele 48 de ore, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au aplicat peste 350 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 36 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90