Donaris 930 x 122

verificări trafic

Pitești: Șoferi ”arși” la buzunare pentru că nu au acordat prioritate pietonilor

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au acționat, în cursul zilei de ieri, 06 iulie a.c., pe raza de competență, pentru pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor și a pietonilor care traversează prin locuri nepermise.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.640 de lei, fiind reținute cinci permise de conducere, transmite IPJ Argeș.

Sancțiunile au fost aplicate astfel:

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.35 de lei, conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe marcajul pietonal;

o sancțiune, în valoare de 290 de lei, pentru nepurtarea centurii de siguranță;

opt sancțiuni, cu avertisment, pietonilor care au traversat strada prin locuri nepermise.

„Astfel de acțiuni au caracter permanent, de aceea îndemnăm conducătorii auto, precum și pe ceilalți participanți la trafic, la responsabilitate, să respecte normele rutiere în vigoare și indicațiile polițiștilor”, este mesajul transmis de IPJ Argeș.

De asemenea, în urma activităților de verificare desfășurate de polițiști, în ultimele 24 de ore, pe raza județului, au fost aplicate, în total, peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Mihnea spune:

    In comparatie cu tarile cu apa calda sanctiunile in Romania sunt minime!In Uk punctele se sterg o data la 3 ani plus ca trebuie sa dai de carnet daca faci ceva grav!Sanatate!

  • Valentin spune:

    Pr băutură și conducere fără permis….cel puțin 5 ani pârnaie!!!!! Pt vitezomani …..1 an de stat pe bara …ar fi ok !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3