NOR CURIER 930X122

verificări trafic

Pericol public: Gonea cu 138 km/h pe o stradă din Pitești

În ziua de 05 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 27 de ani, din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, care conducea un autoturism pe strada Calea Câmpulung din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 138 km/h.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravenționale cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 120 de zile.

Nici șoferii care s-au urcat băuți la volan nu au scăpat de polițiști.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

DIS DE DIMINEAȚĂ A ALES SĂ SE CINSTEASCĂ

În ziua de 05 iunie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 38 de ani, din Valea Ursului, care conducea un autoturism, pe DN 7, pe raza localității de domiciliu, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Tot în cursul zilei de duminică, 5 iunie, alți doi bărbați au fost depistați de polițiști băuți la volan.

Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, din Brăduleț, care conducea un autoturism, pe DN 73C, pe raza localității Mușătești și un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe d-dul Republicii din Pitești.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

În ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au aplicat aproape 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 15 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Poza: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90