930×122 CAPRA 5

verificări trafic

Conducea un BMW cu 158km/oră și toată lumea era a lui!

În ultimele 24 de ore a.c., polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

În urma verificărilor, în cursul zilei de ieri, polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au depistat un tânăr de 25 de ani, din Costești, care conducea un autoturism marca BMW pe DN 65A, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 158 de km/h, transmite IPJ Argeș.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Potrivit sursei citate, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90