930 x122 grota rece

verificări trafic

Argeș: S-a crezut pilot de curse și a călcat accelerația până la podea!

În zilele de 27 și 28 ianuarie a.c., polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Astfel, în ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 30 de ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Leordeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 132 de km/h.

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Potrivit sursei citate, în cele 48 de ore, au fost aplicate 242 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 51.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 11 de permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90