930×122 CAPRA 5

verificări trafic

Pericol EXTREM în trafic! Puști de 19 ani, drogat la volan prin Pitești!

În ziua de 15 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, acționând cu precădere pentru depistarea conducătorilor auto care se deplasează cu viteză excesivă și a celor care efectuează transport public de marfă și persoane și nu respectă normele legale în domeniu, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

NICO ZI FĂRĂ AMENZI

Potrivit sursei citate, în urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.710 lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 27 dintre acestea au fost aplicate conducătorilor auto care nu au nerespectat regimul legal de viteză, 43 conducătorilor auto de transport marfă, 14 pentru neutilizarea centurii de siguranță și restul pentru alte abateri de la normele rutiere (utilizarea telefonului mobil în timpul condusului, neacordare de prioritate pietonilor, opriri/staționări, etc.)

De asemenea, au fost reținute trei permise de conducere, două dintre acestea pentru nerespectarea înmatriculare.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

PUȘTI PRINS DROGAT LA VOLAN

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea determinării substanțelor psihotrope prin analize de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90