SMART KIDS 930X122

verificări trafic

Inconștiență extremă! Șoferi prinși cu viteză HALUCINANTĂ!

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citiți și: Pericol EXTREM în trafic! Puști de 19 ani, drogat la volan prin Pitești!

Una dintre acțiuni a avut loc în noaptea de 16 spre 17 martie. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au desfășurat verificări pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, în principal a celor produse pe fondul vitezei, pe DN 73, TRONSONUL Câmpulung – Țițești.

În urma acțiunii, doi conducători auto au fost depistați de agenți cu viteză excesivă și au rămas fără permis și s-au ales cu o amendă pe măsură.

Citiți și: Argeș: S-a crezut pilot de curse și a călcat accelerația până la podea!

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 44 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 129 de km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Cel de-al doilea bărbat este un șofer în vârstă de 34 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a fost prins de RADAR circulând cu viteza de 139 km/h.

Și acest șofer a fost sancționat contravențional, însă cu o amendă în valoare de 2.900 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Peste 200 de amenzi în ultimele 24 de ore

În total, în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 15 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570 X 90 POSADA 3