EcoMoto 930×122

verificări trafic

Tupeu fantastic al unui șofer! A jucat ”teatru” cu polițiștii

În zilele de 29 și 30 noiembrie a.c., polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

În ziua de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat un bărbat de 32 de ani, din Dragalina, județul Călărași, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Ștefănești și care nu avea asupra sa documentele solicitate pentru control.

De asemenea, bărbatul a furnizat polițiștilor, în vederea verificărilor, datele altei persoane, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Conform sursei citate, ulterior, acesta a precizat datele personale, iar în urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 327 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

Sancțiuni aplicate de polițiști

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 20 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Herodot spune:

    Cum frate sa joace teatru asa polițiști de valoare avem noi?? În alte tari era tăvălit rau și băgat la zdup. Dnle Inspector Șef al județului la noi cine conduce politia rutiera de a ajuns în halu asta cui ati dat pe mana conducerea acestei instituții???? Va faceți de ras în fiecare zi la tot pasu. Scoateți domne mascați și la duba cu infractorii. Citesc mereu de pistolarii aia radar maciuca si avram care se dau viteji ca agata fetite la viteza cu nr de telefoane apoi pe Fcbk . Mergeți cu ei la psiholog dle Sef de Inspectorat sau sa ii mutați la politia cailor și câinilor sa vedem acolo mai agata???! De ăștia nu aude DGA sau DIPI ca în Gavana cu spăgarii aia sau ii are in lucru deja!!?? Alergați domnilor după hoți adevărați nu femei cu copii care ptr avertismente în schimb le șantajați voi cum vreți. O sa va caute bărbații lor la inspectorat într-o zi și apoi sa va cânte popa…

  • Goguta spune:

    Ce zici Neluțule tata de teatru asta???!! Ca și tu ai fost în multe piese cu Tgm ,Zaris, Krantz ,amfora ,ghilencea, Apulum , mitu, georgescu polonic, costica smen. E bine sa știe și colegii tai ceva din episodu 39 din TV Argeș Plus din 24 noiembrie anu asta la minutul 21 și 22 cine ești tu adică un sifon notoriu care ciocani la multe usi cu scopu sa nenorocești familii și toți polițiștii și șefii.costinel milogu are la fel apucături și samsar case terenuri. Mergi tăticule la pensie nu mai culege informații dute pe drumu tău din gavana nu ai ce sa cauți în sistem tu ești un farsor din naștere și trădător 100%. Te laudai ca îl lucrezi pe Badea și na acuma e general nu tia ieșit. Nea Marine păreai băiat serios bine crescut ce cauți bre sa lucrezi cu mascota asta perversa o sa te facă și pe tine curând.ducetiva la frunza cu matura la restaurante

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3