930×122 POSADA 5

verificări trafic

Argeș: Femeie prinsă ruptă de beată la volan în miez de noapte

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

În noaptea de 07 spre 08 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat o femeie de 45 de ani, din Merișani, care conducea un autoturism pe DN 7, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă femeia a refuzat transportul la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Inconștiență extremă! Șoferi prinși cu viteză HALUCINANTĂ!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au depistat un tânăr de 22 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un moped, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

Potrivit IPJ Argeș, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că mopedul nu era înregistrat sau înmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Sancțiuni aplicate de polițiști

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei.

Totodată au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 15 permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv: ph-online.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3