930 x122 grota rece

verificări trafic

O ”meseriașă” la volan! A fost prinsă de RADAR cu 134 km/h în localitate

În cursul zilei de duminică, 08 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 32 de ani, din județul Dolj, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 134 km/h.

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Potrivit IPJ Argeș, ca urmare a abaterii constatate, cea în cauză a fost sancționată contravenționale cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 120 de zile.

De asemenea, depistați de polițiști au fost și șoferii care s-au urcat la volan fără drept de a conduce.

Citiți și: Pericol pe șosele! Șoferi drogați sau beți mangă la volan!

Astfel, tot pe parcursul zilei de ieri, 8 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 52 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, având dreptul de a conduce suspendat.

Și un bărbat de 47 de ani, din Leordeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, având permisul de conducere anulat, a fost prins de polițiști.

Ambii bărbați s-au ales cu dosar penal.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTII RUTIERI

În ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au aplicat aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 55.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 22 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90