New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

Omul cu vaccinul, declaraţia zilei: „Într-un an revenim la viaţa normală”

Ştirea optimistă a zilei vine de la directorul companiei Pfizer, Albert Bourla. Declaraţia acestuia, în cadrul unui interviu acordat televiziunii „ABC” (American Broadcasting Company) a fost preluată de numeroase publicaţii internaţionale, dar şi din ţară.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Potrivit estimărilor şefului Pfizer, lumea va reveni la o viaţă normală într-un an, în anumite condiţii, cea mai importantă fiind vaccinarea populaţiei.

„Nu cred că acest lucru înseamnă că variantele nu vor continua să vină şi nu cred că acest lucru înseamnă că ne vom putea trăi viaţa fără vaccinări. Dar asta, din nou, rămâne de văzut”, a mai precizat Albert Bourla.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Directorul Pfizer apreciază că, în datele actuale, va fi nevoie ca populaţia să se vaccineze anual, fiindcă virusul va continua să existe şi să apară în noi variante.

(Foto: descriptiv / Sursa: news.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90