Donaris 930 x 122

militari

PARADĂ SPECTACULOASĂ DE 1 DECEMBRIE! (GALERIE FOTO)

În cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României în centrul Piteştiului s-a desfăşurat în urmă cu puţin timp o paradă militară pe traseul Cercul Militar (Piaţa „Muntenia”)-Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: Parada de Ziua Națională: Manifestare a unității și mândriei naționale în Pitești!

La paradă au luat parte reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, SRI, Garnizoanei Piteşti şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Fanfara Teatrului „Alexandru Davila” a asigurat fondul sonor.

Publicul a fost numeros. Nu au lipsit nici copiii cu steaguri tricolore în mâini, iar aplauzele au fost generoase pentru cei care au participat la paradă. Din aceasta au făcut parte şi maşini de pompieri, ale Poliţiei, dar şi ale militarilor pirotehnişti. Asistența a urmărit cu atenţie şi câinii poliţiştii şi reprezentanţii trupelor speciale. Momentul a fost precedat de decernarea unor diplome pentru militari şi angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor care s-au remarcat în acest an în diverse acţiuni.

Citiți și: Argeș. Vrei să lucrezi în Armată? Se fac angajări – salarii de mii de lei

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90