930×122 CAPRA 5

pendiuc

TUDOR_PENDIUC_AUGUST_2013

PENDIUC DĂ ÎN JUDECATĂ UN ZIAR DIN CURTEA DE ARGEŞ

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a anunţat astăzi că a luat legătura cu avocaţii săi şi a iniţiat la Tribunalul Argeş o acţiune în instanţă împotriva unei publicaţii din judeţ, mai precis din municipiul Curtea de Argeş.

Citiți și: Edilul suspendat Ion Georgescu, decizii de ultim moment de la instanță!

Pendiuc spune că va cere daune morale publicației respective şi că, în cazul în care va câștiga procesul, banii astfel obţinuţi îi va dona (în scop caritabil).

„O anumită publicaţie a pornit de ceva vreme o adevărată campanie de denigrare a mea, inventând fapte nereale, inclusiv de natură amoroasă. Mi-a adus astfel prejudicii mari de imagine, familiale, profesionale, universitare. Cu ce drept? De ce să suporte familia mea asemenea inepţii, asemenea invenţii? Am intentat la Tribunal un proces pentru că mi-a fost afectată imaginea. Mă interesează adevărul şi numai adevărul”, a declarat Tudor Pendiuc în conferința de presă de astăzi a Primăriei Pitești.

Citiți și: Breaking! Georgescu, decizie cutremurătoare la Tribunal

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Dan spune:

    Sa-l dam si noi in judecata,celor ce ne-a distrus vietile.nu ar fi bine?.Pendiuc plateste publicatii locale sa denigreze oameni si sa-l slaveasca pe el.Daca il critica cineva este mort pentru ca stie ce face.Oricum pentru vietile celor ramasi pe drumuri din cauza lui nu-l vom ierta nici morti.A pus laba pe tot si nu recunoaste nimic.Un demagog de doi bani.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3