NOR CURIER 930X122

adp

PERICOL ÎN BANAT. FETIȚĂ RĂNITĂ

Pericol în Banat. Fetiță rănită. Un copil de numai un an și jumătate s-a ales cu răni serioase la mânuță după ce a fost dusă într-un loc de joacă din Pitești.

Citiți și: Cutremure într-o zonă total neobișnuită! Date oficiale

Mama fetiței a postat un anunț pe pagina de socializare a Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești prin care cere să se ia măsuri.

”Locul de joacă de pe Banat, strada Andrei Mureșeanu este plin de cioburi de la sticle sparte. Mi-am adus fetița de 1 an jumătate în acest parc (fiind în vecinătatea blocului unde locuiesc) și în scurt timp s-a tăiat la mânuță. S-a adus nisip, dar nu au făcut decât să îngroape cioburile respective. Acest loc devine tot mai periculos pe zi ce trece.”, se plânge piteșteanca.

Citiți și: Cutremur într-o zonă neobișnuită din România!

Vă reamintim că nu este o situație singulară în Pitești. Un alt exemplu despre pericolele ce se găsesc în locurile de joacă, AICI. (Sursă foto: Facebook Adp Pit)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90