930×122 CAPRA 5

bucurie

MINNIE MOUSE, CLOVNI, PUZZLE, TOBOGANE ȘI BALOANE, ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Astăzi este Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie, în Piaţa Primăriei din Piteşti au fost organizate mai multe evenimente menite să marcheze momentul.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Sute de copii şi părinţi au mers în faţa Primăriei pentru a se bucura împreună de o zi specială. Acolo au întâlnit personaje din desene animate (precum Minnie Mouse), clovni, mese cu puzzle-uri cu imagini din Piteşti și tobogane gonflabile uriaşe. Nu au lipsit desenele pe asfalt şi cadourile din partea municipalităţii (baloane şi dulciuri). Copiii s-au bucurat şi de un spectacol oferit de ansambluri ale Centrului Cultural şi ale Palatului Copiilor.

Amintim că în această zi intrarea la Grădina Zoologică din Trivale şi la instituţiile de cultură din Argeş este gratuită, conform deciziilor în acest sens luate de Primărie şi de Consiliul Judeţean.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90