Donaris 930 x 122

abandonate

PITEȘTENI SOMAȚI DE POLIȚIA LOCALĂ

Piteșteni somați de Poliția Locală. De la începutul anului și până în prezent, polițiștii locali ai Serviciului Siguranță Rutieră au desfășurat acțiuni privind mașinile abandonate pe raza municipiului.

Citiți și: Video – Piteşti: Şofer la plimbare cu TIR-ul prin cartier, fără acord

Potrivit unei informări, în prezent, situația se prezintă astfel:

-167 de autoturisme abandonate identificate în teren, pentru care au fost întocmite procese verbale de constatare, conform Normelor Metodologice de aplicare a Legii 421/2002, fiind înregistrate în evidențele Politiei Locale și demarate procedurile legale privind identificarea și somarea proprietarilor.

Citiți și: Surpriză de la Primăria Pitești cu privire la impozitul pe autovehicule

-137 de autoturisme ridicate de proprietari la împlinirea termenului de 10 zile, prevăzut de somația afișată pe caroseria autoturismului prin care se solicită ridicarea acestuia de pe terenul aparţinând domeniului public al Municipiului Pitești  ( dintre acestea, un număr de 9 autoturisme au fost readuse într-o stare corespunzătoare circulaţiei pe drumurile publice).

-proprietarii a 22 de autoturisme au primit somație să își ridice mașinile. La împlinirea termenului de 30 de zile se vor demara activităţile de ridicare a acestora după domeniul public.

-8 autoturisme se află în diferite probleme juridice (sechestru, proprietar decedat, parte într-un dosar aflat în desfășurare). (Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441