NOR CURIER 930X122

abandonate

PITEȘTENI SOMAȚI DE POLIȚIA LOCALĂ

Piteșteni somați de Poliția Locală. De la începutul anului și până în prezent, polițiștii locali ai Serviciului Siguranță Rutieră au desfășurat acțiuni privind mașinile abandonate pe raza municipiului.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Potrivit unei informări, în prezent, situația se prezintă astfel:

-167 de autoturisme abandonate identificate în teren, pentru care au fost întocmite procese verbale de constatare, conform Normelor Metodologice de aplicare a Legii 421/2002, fiind înregistrate în evidențele Politiei Locale și demarate procedurile legale privind identificarea și somarea proprietarilor.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

-137 de autoturisme ridicate de proprietari la împlinirea termenului de 10 zile, prevăzut de somația afișată pe caroseria autoturismului prin care se solicită ridicarea acestuia de pe terenul aparţinând domeniului public al Municipiului Pitești  ( dintre acestea, un număr de 9 autoturisme au fost readuse într-o stare corespunzătoare circulaţiei pe drumurile publice).

-proprietarii a 22 de autoturisme au primit somație să își ridice mașinile. La împlinirea termenului de 30 de zile se vor demara activităţile de ridicare a acestora după domeniul public.

-8 autoturisme se află în diferite probleme juridice (sechestru, proprietar decedat, parte într-un dosar aflat în desfășurare). (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3