NOR CURIER 930X122

accident rutier

Pitești. Accident LIVE la coadă la McDonald’s

Update, 28 decembrie, ora 16.51: Accidentul de luni seară de pe bulevardul Republicii, produs la coadă la McDonald’s, a fost surprind de camera de bord a unui autoturism din apropiere.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

 

Imaginile video au fost publicate pe cel mai mare grup de Facebook adresat șoferilor din Argeș – Info Trafic Pitesti.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Update, 27 decembrie, ora 08:42, ISU Argeș transmite: „Pompierii au intervenit pe raza municipiului Pitești în cazul unui accident rutier produs între trei autoturisme.

La fața locului s-au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, iar paramedicii SMURD au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin în vârstă de 21 de ani, care prezenta un traumatism la cap.

Pacientul nu a avut nevoie de transport ulterior la spital.”

Știrea inițială, ora 07:59

Seara trecută, în jurul orei 22:00, un accident rutier s-a produs în municipiul Pitești, pe bulevardul Republicii, la coadă la McDonald’s.

Potrivit informațiilor, șoferul unui autoturism a lovit două mașini care așteptau la coadă la McDrive.

În urma evenimentului rutier, toate mașinile implicate au fost serios avariate.

Totodată, accidentul rutier s-a soldat și cu o victimă.

Sursă video: Facebook Info Trafic Pitesti

555×222 grota rece

Comentarii

14 comentarii

  • UnCetatean spune:

    Normal. Era o chestie de timp pana se va intampla ceva. Politia doarme!!!
    Idi otii aia care nu au ce face si stau 2 ore in rand ,ocupa banda 3. Cei care vor sa iasa din fosta statie a autobuzului 8, nu vad nimic. POLITIA DORAME!!!!!! SE FACE CA NU VEDE. STAT ESUAT!!!!!Bravo pentru articol.

  • Mihai spune:

    Este si vina politiei!!!Nu poti sa vezi asta si sa nu faci nimic!

  • Cristi spune:

    Spaga la putere! Nu ne vindecam!

  • Daniel spune:

    Cred că e mai ieftin sa comanzi mâncarea acasă decât să stai cu motorul pornit ore întregi pentru o mâncare gustoasă dar nocivă.

  • PRAF spune:

    Poate se va pune in sfarsit un semn de interzis pe banda 3. Incredibil…cozi in fiecare seara pana aproape de Luca!!!! copii fara copilarie, stau pe telefoane la coada la Mc si mananca in curte la sala sporturilor! Viitorul tarii ….

  • Iek spune:

    Parcati masina in fata la gara langa blocuri si comandati dinauntru, va spune un stiutor

  • Sandrz spune:

    Un oraș atât de mare nu are decât un MC Donald ‘s.Rusine!!!Înghesuit,fără întrări și ieșiri!!!

  • Adrian spune:

    Nu este treaba politiei. Politia are o singura treaba … aplicarea legii. Doar la voi, la rumani, politia trebuie sa faca preventie, sa faca parcari, sa stabileasca numarul de benzi de circulatie … etc.
    Cu managementul circulatiei nu se ocupa Politia (deci … nu politia hotaraste, spre exemplu, unde se pune STOP si unde se pune cedeaza tecerea, Politia doar aplica legea).

  • Ionuț spune:

    Poliția locală și națională sunt de vina moral pentru că îngăduie obstrucționarea vizibilități in intersecțiile care dau in bulevardul Republicii.

  • Gogu spune:

    Da’ ca ăla a tras de volan ca loaza și s-a dus încă 100m fără sa mai redreseze, nu a observat nimeni. Dacă circuli cu viteza, mergi mai departe de coloana, ca o vezi, nu a apărut acolo instant. Tot așa ar fi făcut și dacă nu era coada la Mc, mergea pe banda 3 și se speria de oricine dorea sa iasă din PECO. A avut prea mari reflexe pentru viteza cu care circula :)))

  • Cetățean spune:

    De luni de zile avertizez .
    Banda este ocupată ilegal de clienții McDonald’s.
    Fast-food ul are parcare.
    Dar primăria si politia nu vrea sa supere ,, votanții ignoranti” cu un semn de staționarea interzisă.

    Preferă sa isi bage cetățenii in spital ca victime ale acvidentelor rutiere.

    Seara, coada de la fast-food se intinde peste intersectia de la poșta gară, ieșirea in banda 2, cu vizibilitate zero este doar noroc pur.

    O soluție intermediară ar fi ca măcar dincolo de intersecția de dinainte de poștă staționarea sa fie interzisă ( cu semn de circulație si inscriptionat direct pe asfalt)

    #viațapitestenilorareprioritate

  • Citizen spune:

    Camera de supraveghere era a unui ,, bizon ” care bloca total el însuși, alaturi de alt ,,bombardier” AG 86 TAV, vizibilitatea celor care virează stânga în bulevard.

    P.S.
    Sunt curios dacă politia ar fi la fel de toleranta cu cei care ar bloca din proprie inițiativă orice bandă de circulație din oraș la coadă la orice alt comerciant.

  • UnCetatean spune:

    @ADRIAN. Esti militian? Cum adica politia doar aplica legea? Nu stii ca se pot auto-sesiza? Cei care obstructioneaza banda de circulatie si creeaza o situatie periculoasa nu e de ajuns?Nu crezi ca incalca legea? Dupa tine intai trebuie judecati si dupa sa intervina politia sa aplice legea? Daca taceai aveai sanse sa pari destept, asa ai ratat momentul. In caz ca nu stii, politia este institutia cu cea mai mica credibilitate ,iar asta este unul dintre motive. Platesti taxe ca sa existe aceasta institutie care ar trebui sa iti ofere protectie bossule. Probabil tu nu ai nevoie, dar noi ceilalti am vrea ca politia sa isi faca treaba.

  • UnCetatean spune:

    @CITIZEN ,asa este, ai dreptate. Cei care au blocat vizibilitatea sunt parte din povestea asta. Dar vine unul ca @ADRIAN si spune ca nu sunt ei de vina, si nici politia, cei de la managementu rutier ,aia sunt de vina pt ca polita stie de situatie si nu ne protejeaza.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3