NOR CURIER 930X122

locuințe sociale

Pitești: Încă un cămin de liceu se transformă în bloc de locuințe sociale

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a anunțat, astăzi, semnarea contractului pentru proiectarea și execuția a 55 de garsoniere și 4 apartamente în regim de locuințe sociale.

Citiți și: Gentea: „Vom da în folosință locuințe sociale piteștenilor”

Acestea vor fi locuințe cu chirie subvenționată, destinate unor categorii de persoane defavorizate, cărora nivelul de existență nu le permite accesul la o locuință în proprietate sau închirierea uneia în condiţiile pieţei.

Citiți și: UN BLOC NOU ÎŞI AŞTEAPTĂ CHIRIAŞII. LISTA E LA PRIMĂRIE

Proiectul de finanțarea fost încheiat între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Municipiul Pitești, în luna iunie 2021. Acesta beneficiază de finanțare nerambursabilă și are o durată de finalizare de 13 luni.

Locuințele sociale vor fi în fostul Cămin C3 – Liceul Tehnologic Dimitrie Dima, iar lucrările vor fi realizate de PROINSTAL PIPE și SILVORA TERA.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3