SPALATORIE MURAY  930×122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Pitești: Mai multe platforme de colectare a deșeurilor vor fi desființate

Ca urmare a înființării platformei de colectare prevăzută cu noile containere îngropate, situată în parcarea din fața terenului de sport ,,Aripi”, aflată la intersecția dintre str. Tineretului și Str. Augustin Z.N. Pop, s-a dispus de către Primăria Municipiului Pitești desființarea platformelor de colectare a deșeurilor municipale din cartierul Craiovei, blocurile 9, 10 și 11, începând cu data de 11.10.2021.

Citiți și: Salubritate 2000 S.A, mesaj cu privire la colectarea deșeurilor

Locatarii arondați platformelor desființate sunt rugați să depoziteze deșeurile la platforma mai sus menționată, folosind containerele îngropate.

De asemenea, începând de astăzi, s-a dispus desființarea platformei de colectare a deșeurilor municipale din str. Nicolae Dobrin, din zona Liceului cu Program Sportiv ,,Viitorul”.

Citiți și: Programul de colectare a deșeurilor, în perioada Sărbătorilor Pascale

Locatarii arondați platformei desființate sunt rugați să depoziteze deșeurile municipale la platforma de colectare din curtea interioară a blocului, cu intrare din str. Slt. Romeo Tuță.

Foto principal: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Rona spune:

    Stire de ultima ora pentru primarie! Mai sunt si alte cartiere in Pitesti inafara de Craiovei,Prundu si Razboieni…Soc,soc.. Ati auzit poate de Exercitiu, Centru,Nord,Gavana,Tudor?

570 X 90 CUMPANA 3