Donaris 930 x 122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Pitești: Mai multe platforme de colectare a deșeurilor vor fi desființate

Ca urmare a înființării platformei de colectare prevăzută cu noile containere îngropate, situată în parcarea din fața terenului de sport ,,Aripi”, aflată la intersecția dintre str. Tineretului și Str. Augustin Z.N. Pop, s-a dispus de către Primăria Municipiului Pitești desființarea platformelor de colectare a deșeurilor municipale din cartierul Craiovei, blocurile 9, 10 și 11, începând cu data de 11.10.2021.

Citiți și: Pitești: Programul de colectare a deșeurilor în săptămâna care urmează

Locatarii arondați platformelor desființate sunt rugați să depoziteze deșeurile la platforma mai sus menționată, folosind containerele îngropate.

De asemenea, începând de astăzi, s-a dispus desființarea platformei de colectare a deșeurilor municipale din str. Nicolae Dobrin, din zona Liceului cu Program Sportiv ,,Viitorul”.

Citiți și: Campanie de informare a piteștenilor privind colectarea selectivă a deșeurilor

Locatarii arondați platformei desființate sunt rugați să depoziteze deșeurile municipale la platforma de colectare din curtea interioară a blocului, cu intrare din str. Slt. Romeo Tuță.

Foto principal: descriptiv

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Un comentariu

  • Rona spune:

    Stire de ultima ora pentru primarie! Mai sunt si alte cartiere in Pitesti inafara de Craiovei,Prundu si Razboieni…Soc,soc.. Ati auzit poate de Exercitiu, Centru,Nord,Gavana,Tudor?

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441