NOR CURIER 930X122

amenda

Pitești: O ucraineancă frumoasă, „iertată” de amendă de polițiști, în Centru

Mai devreme, în timp ce acționau pe Bulevardul Republicii din Pitești, pentru sancționarea șoferilor care parchează neregulamentar, polițiștii locali au întâlnit o șoferiță, ucraineancă, care tocmai își parcase autoturismul, o mașină marca Mazda, fix pe locurile de parcare care au fost desființat acum câteva zile.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

 

În tot acest timp, polițiștii deja ridicaseră un autoturism parcat neregulamentar aici.

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

Locurile de parcare au fost desființate pentru ca circulația auto de pe Bd. Republicii să se desfășoare pe 3 benzi. Detalii, aici – Schimbări în traficul piteștean!

Oamenii legii i-au explicat femeii că nu poate parca în zonă și au sfătuit-o să-și găsească un alt loc de parcare. În caz contrar, aceasta risca amendă sau chiar ridicarea autoturismului.

Agenții au dat dovadă de înțelegere și omenie. Astfel, șoferița a scăpat de amendă. Ulterior, femeia s-a conformat sfaturilor date de polițiști.

În ultimele zile, de la intrarea în vigoare a acestei măsuri, agenți ai Poliției Locale Pitești acționează frecvent în zonă pentru supravegherea și sancționarea șoferilor care nu respectă noile reguli impuse.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Andrei spune:

    Ma întreb oare pana unde va merge servilismul fata de “refugiați “?

  • Costache Romeo spune:

    Astept cu nerabdare intekegere si omenie ptr cetatenii romani cu Logan.

  • Gigelus spune:

    Femeile frumoase sunt iertate? Româncele nu sunt frumoase ,de ce nu sunt scutite de amenzi ?politisti locali nu prea stiu sa ia masuri impotriva celor nu au auto inmatriculare in Romania . Va rog sa i chemați să ia măsuri impotriva unui conducător auto care circula cu o mașină înmatricularea in alta tara si ocupa un loc de parcare închiriat, surpriza. Nu iau masuri din diferite motive ,,,nu pot amenda șoferii străini sau nu cunosc identitatea lor ,ca nu dețin baza de date. Ii rog frumos sa lase politia națională sa si faca treaba ca este mult mai pregătită.

  • Daniel spune:

    Polițiști idioți în toată România, rasa lor de ucrainieni, se pare ca românii au uitat masacru de la fântâna în 1 aprilie 1941 făcut de ucrainieni asupra românilor…

  • Geo spune:

    Ce frumos este aici noi in colonia romania

  • Bobicicu spune:

    Mădălina, pune o poză cu frumusețea. Tot Piteștiul vrea să vadă chipul care a transformat o amendă în avertisment.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90