930X122 MAIA

lemne

Pitești: Poliția i-a confiscat bunurile!

Pitești: Poliția i-a confiscat bunurile!

Citiți și: Cu căruțele la plimbare prin Pitești. ”Șoferii” au rămas doar cu caii

Astăzi, un jurul orei 14:30, un echipaj al Poliției Locale Pitești a depistat pe strada Sticlelor un cetățean ce se deplasa cu un atelaj cu tracțiune animală.

Acest fapt este interzis de către HCL 14/2012 și se sancționează cu amendă de la 100 la 500 lei.

Citiți și: Puteri sporite pentru polițiștii locali! Pot da amenzi usturătoare

Persoana în cauza transporta și o încărcătură de material lemnos pentru care nu avea acte, acesta susținând că lemnele provin din Pădurea Trivale.


Au fost anunțate Poliția Națională și Ocolul Silvic Pitești care i-au confiscat materialul lemnos.

Persoana a fost condusă la Secția numărul 4 pentru cercetări.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Iti dai seama ce mare lucru au făcut retarzii ăștia de comunitari cu 8 clase. Au găsit un amărât cu o căruță de lemne strânse dupa câmp și l-au amendat. Un HOT adevărat nu au prins in viața lor, vai de țara asta și de prostii care ne conduc

  • Maria spune:

    Pădurarul Florea Vasile și-a făcut ditamai vila cu banii de pe masa lemnoasă furată in ani și vândută la negru ,din pădurea de pe DN 39 Laziu – Mangalia.Acum că a venit toamna își reia obiceiul ,,lupul la stana „! Vara stă și închiriază vila cu 17 camere (declarate doar cinci la fisc restul la negru , (evaziunea fiscală îl reprezintă), de pe strada Tineretului numărul 114 comuna Costinești, judetul Constanta.Dintr-un salariu de pădurar cu soția casnică i-ar fi fost greu să construiască un palat luxos.

570 X 90 CUMPANA 3