930X122 MAIA

lemne

Pitești: Poliția i-a confiscat bunurile!

Pitești: Poliția i-a confiscat bunurile!

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Astăzi, un jurul orei 14:30, un echipaj al Poliției Locale Pitești a depistat pe strada Sticlelor un cetățean ce se deplasa cu un atelaj cu tracțiune animală.

Acest fapt este interzis de către HCL 14/2012 și se sancționează cu amendă de la 100 la 500 lei.

Citiți și: De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

Persoana în cauza transporta și o încărcătură de material lemnos pentru care nu avea acte, acesta susținând că lemnele provin din Pădurea Trivale.


Au fost anunțate Poliția Națională și Ocolul Silvic Pitești care i-au confiscat materialul lemnos.

Persoana a fost condusă la Secția numărul 4 pentru cercetări.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Iti dai seama ce mare lucru au făcut retarzii ăștia de comunitari cu 8 clase. Au găsit un amărât cu o căruță de lemne strânse dupa câmp și l-au amendat. Un HOT adevărat nu au prins in viața lor, vai de țara asta și de prostii care ne conduc

  • Maria spune:

    Pădurarul Florea Vasile și-a făcut ditamai vila cu banii de pe masa lemnoasă furată in ani și vândută la negru ,din pădurea de pe DN 39 Laziu – Mangalia.Acum că a venit toamna își reia obiceiul ,,lupul la stana „! Vara stă și închiriază vila cu 17 camere (declarate doar cinci la fisc restul la negru , (evaziunea fiscală îl reprezintă), de pe strada Tineretului numărul 114 comuna Costinești, judetul Constanta.Dintr-un salariu de pădurar cu soția casnică i-ar fi fost greu să construiască un palat luxos.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3