NOR CURIER 930X122

acțiuni

Pitești. Polițiștii de ordine publică, acțiuni ample în oraș

Pitești. Polițiștii de ordine publică, acțiuni ample în oraș

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În ultimele 48 de ore, polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au desfășurat diverse acțiuni.

Au fost de menținere a ordinii și liniștii publice, prevenire a faptelor contra patrimoniului prin verificarea oganizării pazei. Dar și de creștere a gradului de disciplină rutieră.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii piteșteni de ordine publică au aplicat, în total, 150 de sancțiuni contravenționale.

Valoarea totală a fost de 22.680 de lei. Au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Pitești. Polițiștii de ordine publică, acțiuni ample în oraș

„De asemenea, s-a acționat pentru depistarea și sancționarea actelor de cerșetorie, precum și a persoanelor care practică prostituția stradală.

Cu aceeași ocazie, au fost purtate discuții și cu privire la modificările legislative referitoare la modul de pedepsire a unor infracțiuni rutiere, precum și cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe cu efect psihoactiv.”, anunță Poliția Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Al Bundy spune:

    Sa fim serioși, ordinul pe unitate e sa colecteze bani din amenzi la buget…
    Nu că le ar pasa lor de siguranța oamenilor…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3