930×122 CAPRA 5

cuțit

Pitești: Tânăr de 19 ani, înarmat cu un cuțit în autobuz!

Un cuțit cu lama de aproximativ 12 centimetri a fost găsit ieri, de jandarmii argeșeni, asupra unui tânăr care a coborât dintr-un autobuz în Pitești.

Citiți și: Clipe teribile, noaptea, pe o stradă din Pitești

IJJ Argeș transmite: 

„Echipajul de jandarmerie care se afla în serviciul de patrulare în zona de nord a municipiului Pitești, a observat coborând dintr-un autobuz un tânăr care avea o stare de somnolență și un comportament ciudat.

Citiți și: Argeș: Bărbat înarmat cu un cuțit într-un local

La efectuarea controlului corporal preventiv, asupra persoanei a fost găsit un cuțit cu lama de 12 centimetri și lungimea totală de 20 de centimetri, despre care bărbatul a motivat că îl deține pentru autoapărare.

Dorința de autoapărare l-a costat scump, în sensul că, pe numele acestuia, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 372, alin. (1) Noul Cod Penal: portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Documentele întocmite au fost predate Secției 2 Poliție Pitești, în vederea continuării cercetărilor.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3