930×122 CUMPANA 5

cuțit

UPDATE: BĂRBATUL CARE A SCOS CUȚITUL CA SĂ-ȘI ASIGURE SCĂPAREA DUPĂ O TENTATIVĂ DE FURT, ARESTAT PREVENTIV

UPDATE: „Cei trei bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar în cazul bărbatului de 25 de ani, care ar fi folosit un cuțit pentru a amenința mai multe persoane și a-și asigura scăparea, instanța a dispus arestarea preventivă.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Și-a amenințat părinții cu moartea, în centrul orașului!

Știrea inițială:

Polițiștii piteșteni au fost sesizați duminică seara cu privire la faptul că trei bărbați ar fi fost surprinși în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un magazin.

Citiți și: Video – Tânar de 22 de ani a furat o mașină, amenințând cu cuțitul proprietarul

La fața locului au intervenit cu operativitate polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care au reușit prinderea a doi dintre cei trei, iar în scurt timp, a fost identificat și prins și al treilea bărbat, toți fiind conduși la sediul poliției.
În urma cercetărilor, desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, s-a stabilit că cei trei bărbați, respectiv de 44 de ani, din Chiajna, județul Ilfov, de 40 de ani, din București și de 25 de ani, din București, ar fi desprins elementele de siguranță de pe bunurile sustrase și ar fi încercat să părăsească incinta magazinului, prin distragerea atenției angajaților, fiind surprinși de personalul de pază. În această împrejurare, bărbatul de 25 de ani ar fi amenințat cu un cuțit mai multe persoane, pentru a-și asigura scăparea.

După administrarea probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA