Donaris 930 x 122

accident rutier

Pitești: Un tânăr de 18 ani a accidentat grav un bărbat

Update, ora 10:35, IPJ Argeș transmite:

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Exercițiu, având direcția de deplasare spre intersecția cu str. Războieni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat și accidentat un bărbat de 67 de ani, din Pitești care s-ar fi angajat în traversarea drumului, pe marcajul pietonal.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Ambele persoane implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

Update, ora 09:51, ISU Argeș transmite: „La fața locului, paramedicii SMURD au preluat o persoană de sex masculin în vârstă de 60 de ani, care după prima evaluare prezintă leziuni la cap.

Pacientul va fi transportat la spital.”

Știrea inițială, ora 09:42 – Pitești. A dat cu mașina peste un pieton!

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs în municipiul Pitești, pe strada Exercițiu, lângă restaurantul Carpați.

Potrivit primelor informații, un pieton a fost lovit de o mașină.

Deocamdată nu se cunosc informații despre starea în care se află victima.

În aceste momente, la fața locului intervin echipajele de salvare.

Sursă foto: Info Trafic Pitesti

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3