NOR CURIER 930X122

campulung

A fost viceprimar, acum este și fost consilier local. ANI l-a ”ars”, este incompatibil!

Un fost viceprimar al Câmpulungului rămâne și fără mandatul de consilier local.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, a semnat ordinul de încetare a mandatului de consilier local al lui Mărgărin Blidaru, consilier local al PSD la Câmpulung Muscel. Acesta poate contesta în instanță decizia prefectului. Dacă instanța îi va da dreptate lui Radu Perianu, atunci Mărgărin Blidaru va pierde funcția de consilier local.

 

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

De la ce i s-a tras acestuia?

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat în 2019, când Mărgărin Blidaru era viceprimar la Câmpulung, că l-a găsit în stare de incompatibilitate pe Mărgărin Blidaru.

Conform ANI, „în perioada 24 iunie 2016 – 28 septembrie 2017 a deținut și exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de reprezentant al Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Școlii de Muzică Câmpulung, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”.

Mărgărin Blidaru a susținut mereu că, din punctul său de vedere, nu s-a aflat în nicio stare de incompatibilitate, nefiind remunerat.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90