New Profesional Consult 930 x 122

corina crețu

CORINA CREȚU, RAPORTOR PENTRU MECANISMUL DE 560 DE MILIARDE DE EURO PRIVIND REDRESAREA UE

Europarlamentarul Corina Crețu (PRO România) este, de marți, raportor pentru Mecanismul de Redresare și Reziliență al Uniunii Europene, din partea Comisiei pentru Dezvoltare Regională a Parlamentului European (REGI).

Citiți și: În sfârșit, apare! Veste uriașă pentru posesorii de mobile!

„Mă bucur că am fost desemnată (…). Acest instrument este de o relevanță aparte pentru că are ca scop susținerea reformelor din Statele Membre pentru a atenua impactul economic și social al pandemiei”, a scris Corina Crețu într-o postare pe Facebook.

Fiecare stat membru va avea acces la acest instrument în baza planurilor de redresare prin intermediul cărora urmăresc să răspundă efectelor economice și sociale ale pandemiei – prin reforme și investiții publice.

Citiți și: FINALIZAREA PROIECTULUI „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII SOCIETĂȚII 2D BARCODE SOLUTIONS S.R.L. PRIN ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE”

„Acest instrument este complementar mecanismului REACT-UE – care vizează acțiuni pe termen scurt, în timp ce Mecanismul de redresare și reziliență al UE va sprijini reformele și investițiile pe termen lung.
Sper ca și România să depună toate eforturile pentru a beneficia cât mai mult de sumele puse la dispoziție prin acest mecanism, și anume 310 miliarde EUR în granturi și 250 miliarde EUR care vor fi acordate sub formă de împrumuturi “, a mai precizat Corina Crețu.

 (Foto: Facebook Corina Crețu)

555×222  MAIA

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90