930 x122 grota rece

corina crețu

CORINA CREȚU: ”A FI ÎMPOTRIVA UNIUNII EUROPENE ÎNSEAMNĂ A FI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI!”

Corina Crețu: ”A fi împotriva Uniunii Europene înseamnă a fi împotriva României!”.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Decizia socialiștilor europeni de a îngheța relațiile cu PSD este întru totul întemeiată, iar un gest de maturitate din partea conducerii PSD ar fi să recunoască faptul că nu mai reprezintă social-democrația autentică, a declarat pentru Jurnaliştii.ro comisarul european Corina Crețu, candidat al PRO România la alegerile europarlamentare, potrivit site-ului www.proromania.ro.

Întrebată dacă relația tensionată cu Executivul de la București a stat la baza deciziei sale de a părăsi PSD pentru PRO România, Corina Crețu a afirmat: ”Îmi pare rău să constat acest lucru, dar cred că a deranjat faptul că am fost prea sinceră. Știți foarte bine că am lăudat Guvernul de la București atunci când a fost cazul, dar n-am putut rămâne nepăsătoare în momentul în care am văzut că ratăm șanse importante pentru dezvoltarea României. Sunt de notorietate deja cazurile spitalelor regionale.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

La Comisia Europeană banii pentru aceste proiecte există și sunt „parcați”. Am solicitat de câteva ori Guvernului României un punct de vedere cu privire la modul în care se dorește continuarea acestor demersuri. N-am primit niciun răspuns direct. Am fost, în schimb, ținta unor atacuri absolut inexplicabile. Sunt acuzată că nu accept întâlniri cu miniștri români, când toată lumea știe că n-a fost o singură solicitare din partea Bucureștiului căreia să nu îi răspund cu toată deschiderea.

Ca să nu mai spun că, așa cum ați putut vedea, toate atacurile la adresa mea de pe parcursul campaniei s-au bazat pe dezinformări. Văzând, așadar, direcția greșită în care conducerea PSD duce acest partid, am simțit că nu mai sunt reprezentată aici și că locul meu nu mai este în rândurile acestei organizații.

Am declarat-o și cu altă ocazie: mesajele politice ale actualei conduceri a PSD sunt cu o puternică încărcătură populistă și antieuropeană. Dar nu înțeleg de ce fac acest lucru. Cui îi servește? A fi împotriva Uniunii Europene înseamnă, în cele din urmă, a fi împotriva României!”, a spus Corina Crețu, conform sursei citate. Materialul complet, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90