930×122 CAPRA 5

alocații pentru copii

CREŞTEREA ALOCAŢIILOR PENTRU COPII AR PUTEA FI AMÂNATĂ (DIN NOU)

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a dat de înţeles că dublarea alocaţiilor va fi amânată. Astfel, deşi săptămâna trecută s-a votat în favoarea acestei măsuri, este posibil ca Legea să fie retrimisă în Parlament de către preşedintele Klaus Iohannis.

Citiți și: Alocații mai mari pentru copii! Când se virează banii

Într-un interviu pentru postul de televiziune Digi 24, Cîţu a avansat ideea că prioritare sunt investiţiile, limitarea împrumuturilor şi revenirea la normal a sectorului privat, grav afectat de criza sanitară.

Vă reamintim, cuantumurile alocaţiilor care ar intra în vigoare de la 1 august, dacă Legea va fi votată sunt: 600 de lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani în cazul copiilor cu handicap; 300 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani; 600 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani în cazul copiilor cu handicap.

Citiți și: Ce se întâmplă cu alocaţiile copiilor de la 1 iulie

(Foto: Descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3