EcoMoto 930×122

mircea_andrei_ok

E oficial: Mircea Andrei îl susține pe Vasile Blaga

Vasile Blaga și-a depus astăzi moțiunea prin care candidează pentru un nou mandat de președinte al Partidului Democrat Liberal. Pe lista celor care au semnat pentru susținerea lui Blaga se numără și liderul PDL Argeș, Mircea Andrei.

Deloc surprinzător, având în vedere că Andrei a rămas președinte al filialei exclusiv datorită lui Blaga. În luna ianuarie, Vasile Blaga a venit în Pitești ca să-l păstreze pe Andrei în fruntea organizației, în ciuda scorului electoral slab de la parlamentare înregistrat de filială și a opoziției pe care o are în PDL Argeș.

De altfel, principalul său oponent din partid, deputatul Cătălin Teodorescu, prim-vicepreședinte, a anunțat în urmă cu câteva zile că o susține pe Elena Udrea pentru președinția PDL.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90