Donaris 930 x 122

adrian turcanu

LECTOR UNIVERSITAR DIN PITEȘTI, PROPUS CANDIDAT PENTRU EUROPARLAMENTARE

Partidele își caută candidați pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc la sfârșitul lunii mai. Liberalii au decis ca un loc eligibil pe viitoarea listă a candidaților PNL pentru Parlamentul European să îi revină unui tânăr. Acesta va fi desemnat în urma unui concurs aflat în plină desfășurare.

Citiți și: TNL, MESAJ PENTRU ARGEȘENI: „VĂ MULŢUMIM CĂ AŢI VOTAT KLAUS IOHANNIS!”

Propunerea Tineretului Național Liberal Argeș este Adrian Turcanu. Are 28 de ani și este lector doctor la Facultatea de Matematică-Informatică a Universității Pitești, universitatea la care a absolvit studiile superioare. În trecut a fost elev al prestigiosului Colegiu Național „I.C.Brătianu”.

Deocamdată, Turcanu are de trecut proba votului online. Pe site-ul www.10pentrueuropa.ro, special creat pentru această competiție, atât el, cât și ceilalți concurenți de la organizațiile TNL din întreaga țară trebuie să adune cât mai multe sufragii de la internauți. Proba se va încheia pe 15 februarie, mai departe urmând să meargă primii 60 cu cele mai mule voturi strânse. Vor urma alte probe, concursul culminând pe 5 aprilie cu marea finală. Atunci, la Romexpo, în București, finaliștii vor da proba de foc în fața a circa 7.000 de liberali din toată România. Câștigătorul va fi cel care va reprezenta Tineretul Național Liberal pe un loc eligibil pe lista PNL a candidaților pentru Parlamentul European.

Citiți și: NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: PSD PIERDE ALEGERILE ÎN MIOVENI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3