NOR CURIER 930X122

deputat

MIRCEA DIACONU RĂMÂNE DEPUTAT EUROPEAN

În ciuda unei cereri oficiale a Agenţiei Naţionale de Integritate adresată Parlamentului European, mandatul de deputat european al musceleanului Mircea Diaconu nu poate fi anulat.

Citiți și: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii. Aceasta a depus jurământul

Acesta este răspunsul tranşant al Comisiei Juridice a Parlamentului European la solicitarea Agenţiei Naţionale de Integritate. Membrii comisiei juridice au explicat că, din moment ce nu există o sentinţă definitivă pe incompatibilitatea în acest caz, mandatul lui Mircea Diaconu este valid.

Mai mult, din moment ce Autoritatea Electorală Permanentă a validat mandatul actorului, atunci nu se mai poate face nimic, se arată în comunicatul Comisiei Juridice a Parlamentului European.

Citiți și: Un deputat și-a „rupt” soția în bătaie în fața fetiței lor!

Vă reamintim că Agenţia Naţională de Integritate a cerut retragerea mandatului de europarlamentar câştigat de Mircea Diaconu cu 6,81% din voturile românilor după ce fostul senator a fost declarat incompatibil de Curtea Supremă. ANI a trimis în acest sens şi o sesizare la Parlamentul European.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3