EcoMoto 930×122

basescu

partidul-conservator

PC Argeş: „Traian Băsescu dă dovadă de populism dus la extrem”

Conducerea Partidului Conservator Argeş consideră că afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu privind bugetul de stat pentru anul 2014 sunt dovezi de „populism dus la extrem”. Conservatorii reamintesc, cu această ocazie, măsurile luate de guvernele PDL la indicaţia şefului statului.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

„Ultimele intervenţii ale preşedintelui Traian Băsescu privind bugetul de stat pentru anul 2014 sunt de-a dreptul halucinante, dar reflectă pe deplin personalitatea duală, populistă a şefului statului. Intenţia de a retrimite proiectul de buget în Parlament este una împotriva intereselor naţionale, dar, din păcate, acest lucru nu ne mai surprinde, în condiţiile în care Traian Băsescu a servit multe interese, dar mai puţin pe cele ale ţării.

De-a dreptul ridicolă este intervenţia legată de creşterea accizei pentru combustibili. Aceasta, de fapt, este singura măsură mai aparte a USL-ului, dar este menită să asigure fondurile necesare pentru infrastructură. În rest, USL a decis majorarea pensiilor, a salariilor pentru profesorii începători şi pentru medicii rezidenţi, a decis menţinerea cotei unice de impozitare, scăderea CAS la angajatori, dar şi un set de măsuri menite să atragă cât mai multe fonduri europene.

Citiți și: Planuri pentru Pitești: Decizii capitale!

Unde este ipocrizia lui Traian Băsescu? Tocmai în măsurile girate în mandatele premierului de tristă amintire Emil Boc. Nu era Băsescu cel care anunţa cu satisfacţie scăderea salariilor bugetarilor cu 25%? Nu era el cel care anunţa intenţia de reducere a pensiilor cu 15%? Nu el a anunţat majorarea TVA de la 19% la 24%, cu efecte în lanţ în toată economia şi în toate buzunarele? Iată doar câteva exemple care denotă populismul lui Traian Băsescu. Un populism dus la extrem, un populism, care doar a acoperit cinismul de care a dat dovadă aşa-zisul şef al statului de-a lungul celor două mandate ale sale”, se arată într-un comunicat al PC Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3