New Profesional Consult 930 x 122

candidatura

PRIMARUL DIN MIHĂEȘTI A PIERDUT LA TRIBUNALUL ARGEȘ. INSTANȚA I-A ANULAT CANDIDATURA

Gheorghe Matei, primarul comunei Mihăești (edilul pe care ANI l-a găsit cu probleme și care și-a uimit localnicii cu celebra asfaltare pe iarbă), a pierdut la Tribunalul Argeș în dosarul ajuns în faza apelului, dosar care a avut ca obiect: contestaţie la legea electorală – Hotărârea nr. 4 din 15.08.20230 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 61 Mihăeşti.

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

„Admite apelurile formulate. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul admiterii contestaţiilor conexate şi anulează HOT. nr.4 a BEC nr.61 Mihăeşti de acceptare a candidaturii intimatului Matei Gheorghe pentru funcţia de primar şi consilier local din partea PSD. Definitivă. Pronunţată 18.08.2020”, se arată în Hotarâre 1601/2020 pronuțată marți, 18.08.2020.

 

Citiți și: CORNEL IONICĂ, DECLARAȚIE DESPRE O NOUĂ CANDIDATURĂ

„Hotărârea Tribunalului Argeș respectă legile statului de drept și hotărârile și deciziile definitive ale CCR și ale ÎCCJ” a declarat, pentru ePitești.ro , Marcel Popa, unul dintre contrcandidații lui Gh. Matei la funcția de primar (Foto), apelant în acest dosar.

 

Concret a fost respinsă candidatura lui Gheorghe Matei pentru funcțiile de primar și consilier local.

Se întâmplă după ce, anterior, Judecătoria Câmpulung a respins contestația împotriva validării candidaturii actualului primar pentru un nou mandat.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3