Eurial 930 x 122

candidatura

PRIMARUL DIN MIHĂEȘTI A PIERDUT LA TRIBUNALUL ARGEȘ. INSTANȚA I-A ANULAT CANDIDATURA

Gheorghe Matei, primarul comunei Mihăești (edilul pe care ANI l-a găsit cu probleme și care și-a uimit localnicii cu celebra asfaltare pe iarbă), a pierdut la Tribunalul Argeș în dosarul ajuns în faza apelului, dosar care a avut ca obiect: contestaţie la legea electorală – Hotărârea nr. 4 din 15.08.20230 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 61 Mihăeşti.

Citiți și: Mînzînă și-a depus oficial candidatura!

„Admite apelurile formulate. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul admiterii contestaţiilor conexate şi anulează HOT. nr.4 a BEC nr.61 Mihăeşti de acceptare a candidaturii intimatului Matei Gheorghe pentru funcţia de primar şi consilier local din partea PSD. Definitivă. Pronunţată 18.08.2020”, se arată în Hotarâre 1601/2020 pronuțată marți, 18.08.2020.

 

Citiți și: Este OFICIAL! Mihai Coteț, candidatul PNL pentru Primăria Pitești

„Hotărârea Tribunalului Argeș respectă legile statului de drept și hotărârile și deciziile definitive ale CCR și ale ÎCCJ” a declarat, pentru ePitești.ro , Marcel Popa, unul dintre contrcandidații lui Gh. Matei la funcția de primar (Foto), apelant în acest dosar.

 

Concret a fost respinsă candidatura lui Gheorghe Matei pentru funcțiile de primar și consilier local.

Se întâmplă după ce, anterior, Judecătoria Câmpulung a respins contestația împotriva validării candidaturii actualului primar pentru un nou mandat.

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90