pizzeria sapori  930 122

candidatura

BOMBĂ! CRIN NU MAI CANDIDEAZĂ PENTRU PREȘEDINȚIA ȚĂRII!

Știrea zilei vine din politică. În urmă cu puțin timp Crin Antonescu a anunțat că nu va mai candida pentru funcția de președinte al țării.

Citiți și: Pitești. Cade primul cap! Directoarea unei instituții importante: „Închei astăzi!”

Antonescu a făcut acest anunț într-o declarație de presă. „Nu am timp să demontez fixații. Nu am timp să vindec resentimente. Nu am timp să lărgesc orizontul unor mărginiri. Conștient că este întru totul urgent ca eforturile de unificare a dreptei să facă pași cât mai concreți înainte, că este absolut urgent ca un candidat al dreptei unite să fie desemnat, anunț intenția de a nu candida la președinția României și de a favoriza în acest fel desemnarea grabnică, rapidă, până la sfârșitul acestei luni sau cel târziu până la 15 iulie a unui candidat care să fie acceptat mai ușor.”, a spus Crin Antonescu. Acesta a adăugat că renunță și la interimatul în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, din care a demisionat din cauza rezultatului slab obținut de PNL în alegerile europarlamentare.

Decizia este singura politic rațională pe care Crin Antonescu a luat-o în ultima vreme, în condițiile în care popularitatea lui se prăbușise dramatic în urma acțiunilor și a declarațiilor sale absolut abracadabrante, care au debutat odată cu părăsirea de către PNL a guvernării și desființarea USL-ului și care au continuat cu înscrierea liberalilor în PPE și cu reapropierea de PDL.

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90