EcoMoto 930×122

crin antonescu

iani2

IANI POPA: „NU ÎMI DAU DEMISIA!”

Senatorul Ion Popa, preşedintele PNL Argeş şi vicepreşedinte la nivel naţional al liberalilor, ne-a declarat în urmă cu puţin timp că nu îşi va da demisia din fruntea organizaţiei judeţene, în ciuda scorului catastrofal obţinut în alegerile de ieri.

Citiți și: Ultima oră! Klaus Iohannis vine în Argeș!

„Noi ne-am atins obiectivele. Voturile din Argeş ale lui Mircea Diaconu sunt ale noastre, de fapt! A fost votat masiv exact în zone unde sunt fiefuri ale noastre, cum ar fi Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş. Nu am de ce să îmi dau demisia, dar sunt la dispoziţia partidului.”, ne-a declarat Ion Popa. Liderul PNL Argeș ne-a făcut această declarație înainte de o serie de şedinţe care vor începe la ora 13 în Bucureşti, inclusiv o şedinţă a Biroului Politic Central (programată pentru ora 14), în care este de aşteptat ca președintele liberal, Crin Antonescu, să îşi dea demisia deoarece partidul nu a obţinut la europarlamentare 20% din voturi. Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, şi-a anunţat deja demisia din toate funcţiile deținute în partid.

În alegerile pentru președinția Consiliului Judeţean Argeş Popa s-a clasat pe locul 2, cu 14,1% din voturi, la foarte mare distanță de câștigător, Florin Tecău, de la PSD (58, 1%). La alegerile europarlamentare PNL Argeş a obţinut doar 10, 59%.

Citiți și: Președintele Klaus Iohannis: Atmosfera se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • pendula spune:

    Sub acest articol, gasim un titilu din 23 mai „Scandalos. Iani Popa si Costica Nicolescu imbratisati” care spune tot. Cum sa-si dea demisia acest Tariceanu al Argesului? Din dorinta de a-si pastra pozitia si functiile o sa treaca si el in barca liberala care va acosta in portul PSD sub sloganul „in USL ne-a fost cel mai bine”.
    Despre ce liberalism mai vorbim atat timp cat „fruntea” liberala sta in 4 labe in dosul PSD-ului?

    Fratilor, cat il mai rabdam pe acest PSD-ist la conducrea PNL-ului?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3