Donaris 930 x 122

case de pariuri

PRO ROMÂNIA, PROPUNERE PENTRU SĂLILE DE JOCURI ȘI CASELE DE PARIURI DIN PITEȘTI

PRO România, propunere pentru sălile de jocuri și casele de pariuri din Pitești. După cum v-am anunțat, în Pitești a avut loc recent o dezbatere publică în care organizatorii au propus, printre altele, mutarea sălilor de jocuri de noroc și a caselor de pariuri în afara zonelor rezidențiale ale municipiului.

Citiți și: Bine ai venit în faimosul Las Vegas de Piteşti, pe bulevardul Brătianu

Este o misiune imposibilă pentru Primărie, cel puțin momentan. Legislația în vigoare nu permite intervenția autorităților locale în astfel de situații. Doar parlamentarii, prin inițiativă legislativă, pot decide o măsură în acest sens.

În schimb, municipalitatea piteșteană poate interveni atunci când vine vorba de premiile din fața sălilor de jocuri sau a caselor de pariuri. O propunere în acest sens a fost făcută de avocatul Liviu Stancu, membru al conducerii PRO România Argeș.

Citiți și: Prins fără mască, la jocuri de noroc, în Elite. Amenda, cât nici nu visa să câștige

Liviu Stancu a atenționat că municipalitatea nu trebuie să mai permită acțiuni publicitare în fața sălilor de jocuri, făcând referire la autoturismele oferite ca premii și poziționate ostentativ pe domeniul public.

Este o propunere despre care viceprimarul cu atribuții de primar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, ne precizează că deja a pus-o în practică. Rămâne de văzut, ca și în alte cazuri, dacă deciziile acestuia vor fi respectate odată cu posibila întoarcere a lui Cornel Ionică în fruntea Primăriei Pitești.

Menționăm că tot pe marginea subiectului o asociație a propus mai multe măsuri “pentru reducerea efectelor negative asupra cetățenilor ca urmare a consumului excesiv de jocuri de noroc”.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441