New Profesional Consult 930 x 122

klaus iohannis

TNL, MESAJ PENTRU ARGEȘENI: „VĂ MULŢUMIM CĂ AŢI VOTAT KLAUS IOHANNIS!”

TNL, mesaj pentru argeșeni: „Vă mulţumim că aţi votat Klaus Iohannis!”. Klaus Iohannis a câștigat și în județul Argeș și municipiul Pitești al doilea tur al alegerilor prezidențiale, motiv pentru care tineretul naţional liberal le mulțumește argeșenilor.

Citiți și: Președintele Iohannis a fost dat dispărut!

Au făcut-o și astăzi, printr-o acțiune în centrul Piteștiului. Coordonați de președintele TNL Argeș, Valentin Deaconescu, tineri liberali au purtat pancarte cu mesaje de mulțumire pentru toți cei care au votat pentru ca Iohannis să obțină un al doilea mandat consecutiv de președinte al țării.

„Am organizat această acţiune doar în municipiul reşedinţă de judeţ, dar mulţumirile noastre se îndreaptă către toţi argeşenii care l-au votat pe Klaus Iohannis.

Citiți și: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii. Aceasta a depus jurământul

Argeşenii trebuie să ştie că, deşi PNL e un partid istoric, vechi, este format din oameni tineri, care vor să schimbe lucrurile în bine în această ţară. Sperăm să reuşim şi în Argeş să schimbăm după alegerile locale „culoarea” care domină acest judeţ de atâţia ani, dar fără rezultate bune pentru cetăţeni”, declară pentru ePitești Valentin Deaconescu, preşedintele TNL Argeş.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90