SMART KIDS 930X122

Alina Gorghiu

Tofan, atac frontal la noua conducere a PNL Argeș?

Tofan, atac frontal la noua conducere a PNL Argeș?

Citiți și: Oficial. Ana Stan și Gelu Tofan, „exmatriculați” din PNL Argeș!

Viceprimarul municipiului Pitești Gelu Tofan nu se împacă defel cu decizia senatoarei Alina Gorghiu (foto), președinte interimar al PNL Argeș, de a dizolva Biroul Permanent Municipal al PNL Pitești.

Citiți și: PNL Pitești. După Tofan, Coteț a luat-o la ochi și pe Ana Stan

Deși Tofan a demisionat de la conducerea PNL Pitești în urma dosarului de trafic de influență de la DNA în care este implicat alături de fostul șef al PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, Tofan nu rămâne impasibil la ce se întâmplă cu organizația pe care a păstorit-o.

Așa se face că Tofan pare să se fi decis ca astăzi să conteste atât la conducerea națională a PNL, cât și în instanță decizia de dizolvare a Biroului Permanent al PNL Pitești.

„Nu pot nici să confirm, nici să infirm, să se spună că ies în media și tulbur apele în PNL Pitești. Dar este un drept pe care ni-l apărăm!”, ne-a declarat Gelu Tofan.

Rămâne de văzut dacă Gelu Tofan va ataca sau nu decizia la forurile menționate, dacă va avea sau nu câștig de cauză, dar în acest caz Gelu Tofan merge… pe sârmă, cum se spune.

Șarjând în acest fel la conducerea actuală a PNL Argeș, Tofan riscă să provoace o măsură disciplinară împotriva sa, inclusiv excluderea din partid, ceea ce ar conduce și la pierderea calității de viceprimar.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA