New Profesional Consult 930 x 122

gratare

POLIŢIŞTII, LA DISCUŢII CU TURIŞTII CARE AU ÎNCINS GRĂTARE

Agenţii Secţiilor de Poliţie Rurală Albeștii de Argeș şi Rucăr, precum şi jandarmii montani argeşeni, au acționat pe linia prevenirii și informării cetățenilor aflați în tranzit în zonele turistice montane și zone publice cu aflux mare de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de protecție, pentru diminuarea riscului de răspândire a îmbolnăvirilor cu COVID 19, precum şi pentru transmiterea unor recomandări antivictimale şi antiinfracţionale.

Citiți și: Argeș: Grătare încinse în weekend, stinse cu amenzi de jandarmi

Poliţiştii şi jandarmii au purtat discuții de informare cu cetățenii și au transmis recomandări turiștilor aflați în zonele de campare, terase ale unităților de cazare și parcări, pentru conștientizarea și responsabilizarea acestora cu privire la respectarea măsurilor de protecție stabilite de normele în vigoare privind instituirea stării de alertă pe teritoriul României.

Totodată, s-a acționat pentru fluidizarea și dirijarea traficului rutier, turiștii fiind informați și asupra eventualelor pericole care pot să apară pe traseu pe parcursul tranzitării și al evitării apropierii de animalele sălbatice – în special urși.

Citiți și: GRĂTARUL I-A ARS LA BUZUNARE / ARGEŞENI SANCŢIONAŢI DE JANDARMI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3