NOR CURIER 930X122

gratare

GRĂTARUL I-A ARS LA BUZUNARE / ARGEŞENI SANCŢIONAŢI DE JANDARMI

În weekend, mai multe persoane au fost depistate în timp ce desfășurau activități de picnic și aveau focul aprins într-o zonă în care nu sunt permise astfel de activități. În această situație au fost aplicate 3 amenzi în valoare de 300 de lei, precum și 3 avertismente.

Citiți și: Argeș: Grătare încinse în weekend, stinse cu amenzi de jandarmi

În zona Podul Viilor din municipiul Pitești, doi bărbați, ambii în vârstă de 31, au fost sancționați de jandarmi cu amendă de 500 lei și un avertisment pentru faptul că pescuiau fără a deține permise eliberate de autoritățile competente.

Tot în municipiul Pitești, un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost amendat de jandarmi cu amendă în valoare totală de 2000 lei, pentru faptul că a tulburat liniștea publică, a amenințat cu acte de violență patrula de jandarmi și a refuzat să prezinte documentele de identificare pentru stabilirea identității sale.

Citiți și: POLIŢIŞTII, LA DISCUŢII CU TURIŞTII CARE AU ÎNCINS GRĂTARE

(Foto: Descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90