New Profesional Consult 930 x 122

gratare

Parc cu zone de grătare şi picnic în Piteşti

Parc cu zone de grătare şi picnic în Piteşti! Primarul Cristian Gentea a furnizat astăzi informaţii concrete despre facilităţile de care vor beneficia piteştenii, odată cu deschiderea unui nou parc în Lunca Argeşului.

Citiți și: Acțiune demnă de lăudat în Lunca Argeșului! Copiii au muncit cu ardoare

Este vorba depre Parcul Lunca Argeşului 3, desfăşurat pe o suprafaţă de aproximativ 24 de hectare, din care 22 amenajate. Într-o şedinţă la care a participat şi Liviu Muşat, director ADR Sud Muntenia, Cristian Gentea a vorbit despre un parc modern, la nivel european.

Vom avea alei pietonale, piste pentru biciclişti, spaţii verzi, diverse plantaţii şi, ceea ce aşteptam cu toţii, zonă de grătare şi picnic! Vor fi foişoare cu mese şi băncuţe, practic tot tacâmul necesar.

Citiți și: Pitești. Doi copii s-au pierdut în parc: „Au dispărut pur și simplu!”

Ar fi o premieră în Piteşti, fiindcă în acest moment nu există o zonă amenajată unde se pot face grătare fără a risca amenzi.

De asemenea, parcul va avea mai multe locuri de joacă pentru copii (pe diferite categorii de vârstă), zone de sport şi fitness, tiroliană, WiFi, iluminare inteligentă, supraveghere video ş.a.m.d.

Nu în ultimul rând, Gentea promite căi de acces facile şi parcare.

Termenul de finalizare este în data de 31.12.2023. Proiectul se ridică la o valoare de aproximativ 22 de milioane de lei, din care cofinanţarea Primăriei Piteşti este de 2%.

Contractul a fost semnat!

(Foto: descriptiv)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Constantin spune:

    Domnule Gentea, lăsați vrăjeala ,nu de parcuri duce lipsă Piteștiul, faceți ceva cu traficul rutier!!! Vă faceți că nu vedeți balamucul din Pitești???

  • Sorin spune:

    Si asta, dar sa vezi strada Exercițiu, după ce a fost asfaltata acum e tăiata pe lung pentru a schimba o țeavă.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90